Nieuwsberichten

Pannenkoeken actie!

Een pannenkoek is heerlijk te beleggen met shoarma of ontbijtspek, en daarom hebben wij tot volgende week zaterdag (25 maart) shoarma en ontbijtspek in de aanbieding!😍
Lees meer

Risotto met chorizo worst

Risotto is een heerlijk gerecht die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. Wij maakten hem dit keer met chorizo worst! Erg lekker in combinatie met de frisse salade en parmezaanse kaas.
Lees meer

Zoet zure speklapjes met stamppot

Deze stamppot met speklapjes en zoetzure saus is een heerlijk gerecht voor het voorjaar of een koude winterdag. De aardappelen en wortels zorgen voor een volle smaak en de speklapjes met zoetzure saus combineren hier lekker bij.
Lees meer

Boerderijwinkel omgeving Raalte

Boerderijwinkel omgeving Raalte Ammervelder-vlees is een boerderijwinkel in de omgeving van Raalte. Wij zijn gevestigd in de Elshof, dit is op steenworp afstand van Raalte en Wijhe. Wij verkopen op dit moment varkensvlees, lamsvlees, konijnenvlees en rundvlees. Lokaal vlees Raalte…

Lees meer

Rauwe ham hapje

Rauwe ham is niet alleen lekker voor op brood, je kan er heel veel meer mee! In dit recept laten we zien hoe je een lekker hapje kan maken als voorgerecht of voor een verjaardag, feestje of borrel!
Lees meer