Nieuwsberichten

Wienerschnitzel

Een wienerschnitzel, wie kent het niet! Wij maakten deze klassieker ook en deze variant heeft een heerlijke krokante korst. Dit komt onder andere door het zelfgemaakte broodkruim. Tip! Maak het broodkruim zelf. Dit doe je door wit brood zo'n 30 minuten op 150 graden te roosteren. Laat het vervolgens afkoelen en maal het fijn. Wanneer je hier geen tijd voor hebt kan je ook voor pango of paneermeel kiezen.
Lees meerWienerschnitzel

Varkenshaas met paddenstoelensaus

Deze heerlijke varkenshaas met paddenstoelensaus en spek is een smaakvol gerecht dat perfect is voor een speciale gelegenheid of een gezellig etentje thuis. Het malse varkensvlees wordt omwikkeld met plakjes spek en vervolgens gebakken tot een heerlijk knapperig korstje. Erg lekker in combinatie met de paddenstoelensaus. Serveer dit gerecht met wat sperziebonen en gebakken krieltjes!
Lees meerVarkenshaas met paddenstoelensaus

Broodje shoarma

Een broodje shoarma is een heerlijk en smaakvol gerecht dat makkelijk te maken is, ideaal wanneer je weinig tijd hebt! Dit recept bevat shoarma gebakken met ui en wortel en geserveerd in een pitabroodje met sla en een romige knoflooksaus. Extra lekker wanneer je deze knoflooksaus zelf maakt!
Lees meerBroodje shoarma

Lamskotelet met ratatouille

Dit recept voor lamskotelet met ratatouille is een lekkere en gezonde maaltijd. Het bevat veel groenten die vol vitaminen en mineralen zitten. Dit gerecht is een goede optie voor een gezellig diner met familie en vrienden of een heerlijke maaltijd voor in het weekend.
Lees meerLamskotelet met ratatouille