Nieuwsberichten

Kerst geschenkset

Ben je op zoek naar een leuk geschenkset voor de kerstdagen? Kom langs in onze winkel of bestel het via onze website!
Lees meer

Boerderijwinkel omgeving Raalte

Boerderijwinkel omgeving Raalte Ammervelder-vlees is een boerderijwinkel in de omgeving van Raalte. Wij zijn gevestigd in de Elshof, dit is op steenworp afstand van Raalte en Wijhe. Wij verkopen op dit moment varkensvlees, lamsvlees, konijnenvlees en rundvlees. Lokaal vlees Raalte…

Lees meer

Rauwe ham hapje

Rauwe ham is niet alleen lekker voor op brood, je kan er heel veel meer mee! In dit recept laten we zien hoe je een lekker hapje kan maken als voorgerecht of voor een verjaardag, feestje of borrel!
Lees meer

Beter Leven

Beter Leven Ons bedrijf heeft alle varkens binnen het Beter Leven concept van de Dierenbescherming. Dit keurmerk is in 2007 bedacht door de Dierenbescherming om dieren een beter leven te geven. En stappen te kunnen zetten in een diervriendelijker stukje…

Lees meer

Tomahawk Steak

De Tomahawk (of Tomapork in dit geval) is een heerlijk en stoer stuk vlees. Waarmee je iedereen verwend en waarvan menig mannenhart sneller van gaat kloppen!
Lees meer

Varkenswang/ Procureur

Procureur krijgt steeds meer bekendheid. Met name op de Barbecue om er pulled pork van te maken is het bij velen al bekend. Maar als stoof vlees kan het ook zeker dienst doen. En wat dacht je van procureur te vervangen door varkenswang? 
Lees meer

Pannenkoek met shoarma

Met pannenkoeken kun je natuurlijk vele verschillende variaties maken. Wat dacht je van een heerlijke pannenkoek met shoarma en groente? Maak het geheel op smaak met eigen gemaakte knoflooksaus. 
Lees meer

Wroet vleesverkoop

We beginnen met de verkoop van vlees van het wroetvarken. Om de varkens wroetvarkens te mogen noemen hebben wij hier speciaal een nieuwe stal gebouwd. Hierover vertellen we jullie graag meer of kijk alvast op wroetvarken. Ook kun je bij ons een kijkje komen nemen in de stal. 
Lees meer