Rauwe ham hapje

Rauwe ham hapje

Rauwe ham is niet alleen lekker voor op brood, je kan er heel veel meer mee! In dit recept laten we zien hoe je een lekker hapje kan maken als voorgerecht of voor een verjaardag, feestje of borrel! De zachte smaak van de geitenkaas combineert goed bij het zoete van de appel en het hartige van de rauwe ham. Daarnaast is het ook nog eens snel te bereiden! Wij zouden zeggen, probeer het eens uit!

Ingrediënten (ongeveer 10 hapjes)

– 1 pakje rauwe ham 
– 100 gram zachte geitenkaas
– 1 kleine appel
– 40 gram walnoten                        
– snufje peper                          
– Bieslook en/of veldsla ter garnering

Bereiding;

(Bereidingstijd circa 15 minuten)

  1. Snij de appel in kleine stukjes
  2. Hak de walnoten fijn
  3. Meng de zachte geitenkaas, appel, walnoot en een snufje peper door elkaar
  4. Leg de plakjes rauwe ham uit op een bord
  5. Smeer ongeveer een a twee theelepels op het plakje rauwe ham en vorm er rolletjes van
  6. Decoreer het eventueel met veldsla en/of kleine snippers bieslook
  7. Eet smakelijk